Startersbegeleiding

De beste start voor uw bedrijf met onze startersbegeleiding 

De bedrijfsnaam en het logo zijn bedacht en misschien heeft u zelfs al een website gebouwd. Dit zijn natuurlijk de leukste dingen aan het beginnen van een nieuw bedrijf. Er zit echter ook een kant aan het starten van het bedrijf waar u wellicht wat hulp bij nodig heeft. Dit begint al bij het kiezen van de juiste rechtsvorm en heeft vervolgens ook te maken met de administratieve kant van uw bedrijf. De startersbegeleiding van van den Maagdenberg Advies en Administratie is in dat geval ideaal voor u.

Heeft u al gehoord van de kwartaalaangifte, het aftrekken van BTW, de regeling voor kleine ondernemers, of negatieve belasting? Wanneer u een bedrijf start, krijgt u te maken met de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Deze twee instellingen hebben bepaalde regels en eisen waar uw bedrijf aan moet voldoen. Met de startersbegeleiding zorgen wij ervoor dat u gaat voldoen aan al deze eisen en dat u op de juiste manier een administratie voor uw bedrijf opzet. Ook maken wij u bekend met de regelingen en eisen van de belastingdienst, zodat u het meeste uit uw bedrijf kunt halen.

Bent u een starter?

Bent u een startende ondernemer en heeft u interesse in onze startersbegeleiding? Vul ons formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijke kennismaking!