Financiële Dienstverlening

Financiële dienstverlening van den Maagdenberg Advies en Administratie

Kent u dat gevoel dat u het overzicht kwijt bent? Dat u diverse dingen heeft geregeld maar dat u zich afvraagt of het ook echt goed is geregeld? Middels onze financiële dienstverlening brengen we structuur aan in uw totale financiële situatie. Financiële planning is een verzamelbegrip voor diverse planningsactiviteiten op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Noodzakelijk tijdens de verschillende levensfasen. Financiële situaties worden geanalyseerd. Wetgeving verandert voortdurend. Niet alleen de pensioenwetgeving. Ook bijvoorbeeld de belastingwetgeving, het erfrecht, arbeidsongeschiktheidswetgeving en het zorgstelsel.

Daarnaast verandert ook uw persoonlijke situatie in de loop der tijd. Huwelijk, de geboorte van een kind, verhuizen, echtscheiding, het (over)sluiten van de hypotheek, arbeidsongeschiktheid, overlijden, beleggen, bedrijfsoverdracht, (eerder) stoppen met werken zijn allemaal ‘life events’ met financiële gevolgen. Al deze gebeurtenissen oefenen invloed uit op uw inkomens- en vermogenspositie. Financiële planning biedt inzicht in uw financiële levensloop. Het financiële plan toont aan wat de gevolgen zijn voor uw netto besteedbaar inkomen en de ontwikkeling van uw vermogen.

Behoefte aan begeleiding?

Heeft u behoefte aan begeleiding bij uw financiële zaken of planning? Of wilt u meer weten over onze financiële dienstverlening? Vul dan ons formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een persoonlijke kennismaking.